Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Öğrencilerinden Ücretli Öğretmenliğe Yeni Başlayanların Dikkatine

8. ve 9. Dönem PFE öğrencilerinden ücretli öğretmenlik yapmaya yeni başlayanlar, staj yerini ücretli öğretmenlik yaptığı okul olarak güncellemek istiyorlar ise; görevli oldukları okulun müdüründen YTÜ Eğitim Fakültesi Dekanlığına, o kurumda hangi derste ücretli öğretmenlik yaptığınızı gösteren ve aynı zamanda staj öğrencisi olmanızın uygun bulunduğunu ve buna karşılık herhangi bir ücret talep etmeyeceklerine dair resmi bir yazı yazarak tarafınızdan ulaştırılması gerekmektedir.

İlgili yazıyı 9 Ekim 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar Pedagojik Formasyon Birimine (Davutpaşa) teslim etmeniz gerekmektedir. Daha sonra getirilecek belgeler işleme alınmayacaktır.