Öğretmenler Günü Kutlama Programı

24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliğimiz Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Tamer YILMAZ ve Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Uğur DOĞAN ve Prof. Dr. Nur BEKİROĞLU’nun katılımı ve  Prof. Dr. Hasan BACANLI'nın “Eğitim ve Değerler” isimli konuşmasıyla gerçekleştirildi. 30 yılı aşkın süredir hizmet veren öğretim üyelerimize Teşekkür Belgesi takdimi yapıldı.

Fakültemiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurulu Gerçekleştirildi

Fakültemiz 2022-2023 Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Tamer YILMAZ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bestami ÖZKAYA ve öğretim elemanlarımızın katılımı ile 12.10.2022 Çarşamba günü gerçekleştirilmiştir.

Öğretmenlik Uygulaması Paylaşım ve Bilgilendirme Toplantısı

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılında Fakültemiz Bölümlerinde bulunan Anabilim Dallarının eğitim planlarında tanımlı “EGT4011 Okul Deneyimi 1” ve “EGT4012 Öğretmenlik Uygulaması” derslerinin uygulamasının yapıldığı okullarla 30 Aralık 2020 tarihinde (yarın) saat 14:00’te YTÜ Online Toplantı üzerinden çevrimiçi bilgilendirme ve paylaşım toplantısı yapılacaktır.

Toplantıya katılmak için toplantının yapılacağı saatte aşağıda belirtilen linki tıklamanız yeterli olacaktır.

21. Yüzyılda Eğitim-Çevrimiçi Seminer

Eğitim ve öğrenme etkinliklerimize Prof. Dr. Servet ÖZDEMİR ile “21. Yüzyılda Eğitim” konulu çevrimiçi seminer ile başlıyoruz. 29/12/2020 tarihinde saat 19:00’da gerçekleşecek etkinlik herkese açıktır. Etkinliğimize katılımınız bizleri onurlandıracaktır.

Kayıt Linki: https://onlinekampus.yildiz.edu.tr/toplanti-giris.html?kod=RJUWTF

TÜBİTAK 2209 A Online Bilgilendirme Toplantısı

02 Aralık 2020 tarihinde saat 11:00'da TÜBİTAK 2209/A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı tanıtım etkinliği gerçekleştirilecektir. Tüm öğrencilerimiz davetlidir. Toplantıya katılmak için toplantı linkini tıklamanız yeterli olacaktır.

Abone ol