2020-2021 Kurumlararası Yurt içi ve Yurt dışı Yedek Kayıtları

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı için Fakültemiz Bölümlerine Çift Anadal, Kurum İçi ve Kurumlarası Yatay Geçiş yolu ile kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizden asıl adayların kayıtları 18-20 Ağustos 2020 tarihleri arasında tamamlanmıştır.

Fakültemiz çift anadal ve kurum içi yatay geçiş kayıtlarında yedek kayıt hakkı bulunan öğrencimiz bulunmamaktadır. Fakültemiz yurt içi ve yurt dışı kontenjanlarında da aşağıda ilan edilen programlar dışında yedek kayıt hakkı kazanan öğrenci bulunmamaktadır.

Fakültemiz kurumlararası yurt içi ve yurt dışı yatay geçiş kayıtlarında yedek kayıt hakkı bulunan aşağıdaki listelerde isimleri yazılı öğrencilerimizin kayıt yaptırabilmek için 21 Ağustos 2020 tarihi saat 16:00'ya kadar aşağıda belirtilen evrakları tamamlayarak egtgecis@yildiz.edu.tr adresine e-posta ile göndermeleri gerekmektedir.

“Kurumlararası Yatay Geçiş” Kayıtları İçin Gerekli Belgeler:

1-Kayıt dilekçesi için buraya tıklayınız.

2-Yatay geçişe engel bir durumun olmadığına dair belge

3-Ders içerikleri (Onaylı)