2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Merkezi Yerleştirme Puanına Gore Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları

Fakültemiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Merkezi Yerleştirme Puanına Gore Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları aşağıdadır.

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi sonuçları için TIKLAYINIZ.

Fen Bilgisi Eğitimi sonuçları için TIKLAYINIZ.

İlköğretim Matematik Eğitimi sonuçları için TIKLAYINIZ.

İngiliz Dili Eğitimi sonuçları için TIKLAYINIZ.

Okul Öncesi Eğitimi sonuçları için TIKLAYINIZ.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Eğitimi sonuçları için TIKLAYINIZ.

Sınıf Eğitimi sonuçları için TIKLAYINIZ.

Sosyal Bilgiler Eğitimi sonuçları için TIKLAYINIZ.

Türkçe Eğitimi sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı için Fakültemiz Bölümlerine Merkezi Yatay Geçiş yolu ile kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizden asıl adayların 31 Ağustos-02 Eylül 2022 tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgeleri Eğitim Fakültesi Dekanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

Belirtilen tarihler arasında aşağıda yer alan kayıt belgelerini Fakülteye iletmeyen adaylar kayıt haklarını kaybetmiş olacaklardır.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1-Kayıt İçin Dilekçe: Dilekçe örneği kayıt yaptıracak öğrenci tarafından doldurularak (ıslak imzalı olmalıdır.)

2-Yatay Geçişe Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Belge: Kayıtlı olunan yükseköğretim kurumuna onaylatılacaktır. (Başvuru esnasında bu belgeyi veren öğrencilerin yeniden teslim etmelerine gerek yoktur.)