Fakültemiz Öğretim Üyelerinin Başarıları

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Feza ORHAN'ın yürütücü ve Doç.Dr. M.Betül YILMAZ'ın araştırmacı, Eğitim Bilimleri Bölümü öğretim üyelerinden Doç.Dr. Ş. Gonca ZEREN'in danışman olduğu "COVID-19 Sürecinde Uzaktan Öğretme Süreci ile İlgili İlk ve Ortaöğretim Öğrencilerinin Algıları ve Duygularına Yönelik Bir Analiz" başlıklı projeleri TÜBİTAK  COVID-19  özel çağrısı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Temel Eğitim Bölümü öğretim üyelerinden Doç.Dr.Özkan SAPSAĞLAM'ın yürütücüsü olduğu, sevgi evinde kalan 5 yaş çocuklarının bilim/fen ve doğa farkındalıklarının artırılmasını ve çocukların sosyal/duygusal açıdan desteklenmesini amaçlayan "Bilim Çocuk Evinde" başlıklı TÜBİTAK 4004 projesi desteklenmeye hak kazanmıştır.

Eğitim Bilimleri Bölümü Hayat Boyu Öğrenme ve Yetişkin Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Ahmet BAŞAL’ın yürütücüsü olduğu "Derlem ile Öğretin, Gerçek Dili Keşfedin: İngilizce Öğretiminde Derlem Kullanımı" adlı projesi TÜBİTAK 4005 Yenilikçi Öğretim uygulamaları kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.