Fakültemizde 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında Yaz Okulunda Açılacak Dersler

“YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU YÖNERGESİ” nin 13. Maddesi uyarınca;

YTÜ Öğrencileri ile YTÜ Programlarından Yaz Okulunda ders alacak Diğer Yüksek Öğretim Kurumu öğrencilerinin, Yaz Okulunda alacağı derslerin toplamı  9 (dokuz) krediyi geçemez.

Üniversitemizde Yaz Okulu online olarak açılacağından konuya ilişkin işlemler halen devam etmektedir. Yaz Okulu Kayıt Kılavuzu ve başvuruya ilişkin diğer hususlar için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı web sayfasını(www.ogi.yildiz.edu.tr)  takip ediniz.

Fakültemizde 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Yaz okulunda açılacak dersler için buraya tıklayınız.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Yaz Okulu Önemli Tarihler

20-23 Temmuz 2020

Yaz Okulu Ücret Ödeme (Online)

22-26 Temmuz 2020

Ders kayıtları  (Online)

YTÜ’den ders almak isteyen başka üniversite öğrencileri:

• YTÜ’nün yaz okulundan ders almak isteyen başka üniversite öğrencilerinin başvuruları onaylanmak üzere Fakülte Yönetim Kurulu'na sunulur.
  • Öğrencilerin, başvuru formuna kendi üniversitelerinin söz konusu dersi alabileceklerine ilişkin izin belgesini ve öğrenci belgesini de eklemeleri gereklidir.

Başka üniv. Öğrencileri FR-0360 no’lu formu dolduracaklardır. Bu form a “öğrenci belgelerini de” ekleyerek ve ders ücretlerini ödeyerek banka dekontu’nun fotokopisi ile birlikte ilgili Bölüm Başkanlığına teslim edeceklerdir.

27 Temmuz 2020

Kapatılan Derslerin İlanı (Saat:12:00’a kadar)

• İstisna olan dersler dışındaki derslerin kapatılarak öğrenciye duyurulması

27-28 Temmuz 2020