GÜNCEL !!! 2019-2020 Bahar yarıyılında kayıt dondurma talebinde bulunacak öğrenciler

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın 31.03.2020 tarih ve E.24625 sayılı yazısında küresel salgın Yeni Koronavirüs Hastalığı (COVID-19)  nedeniyle ikametgahlarına dönen  öğrencilerin,  bulundukları  yerlerde  internet  erişimi,  bilgisayar  temini  vb.  olanakları sağlamakta  zorlanmaları, bu nedenle  uzaktan  eğitime devam  edememeleri nedeniyle talep etmeleri halinde 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında kayıtlarının  dondurulmasına  ve  kayıt dondurulan sürenin azami süreden sayılmamasına karar verildiği bildirilmiştir.

Kayıt dondurmak isteyen öğrencilerimizin 06-24 Nisan 2020 (Tarih, YTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nın 17.04.2020 tarihli duyurusuna istinaden güncellenmiştir.) tarihleri arasında yıldız uzantılı veya kişişel e-posta adresleri üzerinden egtfkl@yildiz.edu.tr adresine izinli sayılma isteklerini içeren el yazısı ile yazılmış ve imzalı bir dilekçe örneği ve öğrenci kimliklerinin bir örneğini e-posta ile göndermeleri gerekmektedir.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın yazısı için buraya tıklayınız.