PFE 2022-2023 Güz Dönemi Öğretmenlik Uygulaması Staj Yerleri, Öğretmenlik Uygulaması Kılavuzu ve Yönergesi

Öğretmenlik Uygulaması Dersinin 1 saatlik teorik kısmı programa Cumartesi günleri tanımlanmıştır. Ancak uygulama öğretim elemanınız cep telefonlarından sizlerle temasa geçecek, online sistemler üzerinden kendisine ve size uygun olan zamanlarda dersle ilgili gerekenleri yapacaktır. Uygulama kısmı İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte belirlenecek okullarda yüz yüze yapılacaktır.

Öğretmenlik Uygulaması dersi için kullanabileceğiniz, dersin kapsamını anlamanıza ve uygulama öğretim elemanı tarafından istenecek dosya hazırlamanıza yardımcı olacak  "Öğretmenlik Uygulaması Kılavuzu"nu görüntülemek için aşağıdaki linki tıklayınız.

Öğretmenlik Uygulaması Kılavuzu için tıklayınız.

Öğretmenlik Uygulaması Yönergesi için tıklayınız.

Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı Öğretmenlik Uygulaması Güz Dönemi Stajları 03 Ekim-30 Aralık aralığında başlayacaktır.

Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı 2022-2023 Güz Dönemi Öğretmenlik Uygulaması Staj Yerleri Listesi için tıklayınız.

Not: İsim bilgilerinizin yazdığı okullar ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.