TÜBİTAK 2209-A Bilgilendirme Toplantısı: "Senin de Bir TÜBİTAK Projen Olsun"

Yıldız Teknik Üniversitesi, öğrencilerin bilimsel araştırma yetkinliklerini artırmak ve TÜBİTAK destekli projelere yönlendirmek amacıyla, 14 Ekim 2024 Pazartesi günü TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamında bir bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

Toplantıda, proje başvuru süreci, başvuru sisteminin kullanımı, başarılı bir proje örneği sunumu ve başvuru sürecinde dikkat edilmesi gereken unsurlar ele alınacak. Ayrıca, projeleri kabul edilmiş öğrencilerin deneyim paylaşımları da katılımcılarla buluşturulacak.

Konuşmacılar arasında Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Engin Deniz, Proje Danışmanı Prof. Dr. Hülya Kadıoğlu ve projeleri TÜBİTAK tarafından desteklenmiş öğrenciler yer alacak.

Etkinlik, 14 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 11:00'de Yunus Emre Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerini bilimsel çalışmalarda aktif olmaya davet ediyor ve TÜBİTAK projelerine dair önemli fırsatları tanımaları için bu etkinliği kaçırmamalarını öneriyoruz.