Eğitim Fakültesi Geçiş ve Çift Anadal Değerlendirme Sonuçları

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Eğitim Fakültesi Bölümlerine yapılmış kurumlar arası yatay geçiş başvurularının değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Eğitim Fakültesi Bölümlerine yapılmış kurum içi yatay geçiş başvurularının değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Eğitim Fakültesi Bölümlerine yapılmış çift anadal başvurularının değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

Kayıt hakkı kazananların 17-19 Ağustos 2021 tarihleri arasında aşağıda belirtilmiş olan kayıt belgelerini egtgecis@yildiz.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Herhangi bir nedenle belgelerini göndermeyen öğrenciler kayıt hakkını kaybederler.

20 Ağustos 2021 tarihinde boş kontenjan olan bölümler için yedek listede yer alan öğrencilerin kayıtları alınacaktır.

Kurumlar Arası Yatay Geçiş Kayıt Belgeleri

Kurumlar Arası Yatay Geçiş Kaydı İçin Dilekçe

Öğrencinin Yatay Geçişine Engel Yoktur Belgesi (Öğrenciler Kayıtlı Oldukları Yükseköğretim Kurumlarından Talep Edeceklerdir.)

Ders İçerikleri (Kayıtlı Olunan Yükseköğretim Kurumundan Onaylanmış Ya da İlgili Kurumun Bologna Sayfasından İndirilmiş Olmalıdır.)

Kurum İçi Yatay Geçiş Kayıt Belgeleri

Yeni Bölüme Kayıt İçin Dilekçe