Eğitim Fakültesi Merkezi Puanla Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları

Fakültemiz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Merkezı Yerlestırme Puanına Gore Yatay Gecıs Değerlendirme Sonuçları aşağıdadır.

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi sonuçları için TIKLAYINIZ

Fen Bilgisi Eğitimi sonuçları için TIKLAYINIZ

Matematik Eğitimi sonuçları için TIKLAYINIZ

İngiliz Dili Eğitimi sonuçları için TIKLAYINIZ

Okul Öncesi Eğitimi sonuçları için TIKLAYINIZ

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Eğitimi sonuçları için TIKLAYINIZ

Sınıf Eğitimi sonuçları için TIKLAYINIZ

Sosyal Bilgiler Eğitimi sonuçları için TIKLAYINIZ

Türkçe Eğitimi sonuçları için TIKLAYINIZ

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı için Fakültemiz Bölümlerine Merkezi Yatay Geçiş yolu ile kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizden asıl adayların 01-03 Eylül 2021 tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgeleri egtgecis@yildiz.edu.tr adresine Kayıt yaptırmak istedikleri Bölüm bilgisini de yazarak e-posta ile göndermeleri yeterlidir. Elden belge teslimi yapılmayacaktır.

Belirtilen tarihler arasında aşağıda yer alan kayıt belgelerini Fakülteye iletmeyen adaylar kayıt haklarını kaybetmiş olacaklardır.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1- Kayıt İçin Dilekçe: Dilekçe örneği kayıt yaptıracak öğrenci tarafından doldurularak (ıslak imzalı) diğer belgeler ile birlikte e-posta aracılığı ile ilgili Fakülte Dekanlığına iletilecektir.

2- Yatay Geçişe Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Belge:  Kayıtlı olunan yükseköğretim kurumundan alınacaktır. (Öğrencinin kayıtlı olduğu yükseköğretim kurumuna karşı herhangi bir borç ve yükümlülüğünün olmadığına dair)

3- Not Çizelgesi: (Başarı Durum Belgesi/Transkript): (Başvuru sırasında sisteme eklemeyenler için) (Kayıtlı olduğu üniversitede yalnızca hazırlık sınıfında öğrenim görmüş olan öğrencilerden talep edilmemektedir.)

4- Ders İçerikleri: Sadece öğrenim görülen sınıfları gösteren ders içeriği yeterli olacaktır. (Kayıtlı olunan yükseköğretim kurumundan onaylanmış ya da ilgili kurumun Bologna sayfasından indirilmiş olmalıdır.) (Kayıtlı olduğu üniversitede yalnızca hazırlık sınıfında öğrenim görmüş olan öğrencilerden talep edilmemektedir.)