FAKÜLTEMİZ MEZUNİYET TÖRENİ PROGRAMI (16.09.2021 PERŞEMBE)

EĞİTİM FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ

16 EYLÜL 2021 PERŞEMBE

YTÜ DAVUTPAŞA KAMPÜSÜ KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ

Sevgili Mezunlarımız,

16 Eylül 2021 Perşembe günü gerçekleştireceğimiz Lisans Mezuniyet Töreninde sizlerle bir araya gelmek için sabırsızlanıyoruz. Bu dokümanda tören ile ilgili gerekli bilgilere ulaşabilir ve tören programını görebilirsiniz.

Cübbe Alımı

Cübbeler 14 Eylül 2021 saat 09:00 itibari ile YTÜ Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi’nden dağıtılmaya başlanacaktır. Cübbe dağıtımı tören öncesine kadar devam edecektir. Cübbe kiralama ücreti 30 TL’dir. Bu ücret sizlerden cübbelerinizi teslim aldığınız anda toplanacaktır. Cübbe alımında ücretin yanı sıra fotoğraflı bir kimlik kartının da teslim edilmesi gerekmektedir. Tören bitiminde cübbeler, kepler ve şallar alındığı noktaya geri iade edilmelidir.

Araç Park Alanları

Kampüs içerisinde belirlenmiş alanlar otopark olarak kullanılabilecektir. Kampüs giriş ücreti olarak alınacak ücretler YTÜ Vakfı tarafından öğrencilerimize burs olarak dağıtılmaktadır.

Oturma Düzeni

Mezunlarımız tören alanında, Bölümleri için belirlenmiş alanlara oturacaktır.

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ LİSANS MEZUNİYET TÖRENİ PROGRAM AKIŞI

10:00 Tören Başlangıcı

10:10 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı