2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı için Fakültemize Kurumlar Arası Yatay Geçiş İle Yedek Kayıt Hakkı Kazananlar

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı için Eğitim Fakültesi Bölümlerine kurumlar arası yatay geçiş ile yedek kayıt hakkı kazanan öğrencilerin bilgileri için TIKLAYINIZ.

Yedek kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları 20.08.2021 tarihinde yapılacaktır. Kayıt yaptıracak adayların aşağıda yer alan kayıt belgelerini egtgecis@yildiz.edu.tr adresine e-posta olarak göndermeleri gerekmektedir.

Kurumlar Arası Yatay Geçiş Kayıt Belgeleri

Kurumlar Arası Yatay Geçiş Kaydı İçin Dilekçe

Öğrencinin Yatay Geçişine Engel Yoktur Belgesi (Öğrenciler Kayıtlı Oldukları Yükseköğretim Kurumlarından Talep Edeceklerdir.)

Ders İçerikleri (Kayıtlı Olunan Yükseköğretim Kurumundan Onaylanmış Ya da İlgili Kurumun Bologna Sayfasından İndirilmiş Olmalıdır.)